Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. De privacy van bezoekers wordt door Solosound gerespecteerd en vertrouwelijk behandeld. In deze privacyverklaring informeren wij u graag over het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Het gebruik van uw persoonsgegevens en met welk doel

De persoonlijke gegevens die u aan Solosound verstrekt worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • voor het uitvoeren van de overeengekomen diensten;
  • om met u te kunnen communiceren;
  • het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening;
  • levering en facturatie van onze producten en services in opdracht;
  • om onze website en onze communicatie te verbeteren, bijvoorbeeld door u e-mails te sturen over onderwerpen en producten die te maken hebben met uw (eerdere) aankoop, uw opdracht of onze dienstverlening zoals de reparatie van een product.

Welke persoonsgegevens zijn nodig

Bij aankoop / reparatie van producten of bouwbegeleiding bij custom made audio oplossingen hebben wij de volgende informatie van u nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoon
  • E-mail adres

Als u contact met ons zoekt via social media bestaat de kans dat u naast de informatie die u zelf verstrekt, ook andere gegevens met Solosound deelt. Wij verwerken dan bijvoorbeeld uw naam, profiel en interesses. De gegevens die wij op die manier van u ontvangen zijn afhankelijk van de voorkeuren die u zelf hebt ingesteld.

De wijze van verwerking van persoonsgegevens

De wijze van verwerking van persoonsgegevens wordt door ons gedaan conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Voor uw en onze veiligheid maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding via onze websites https://elektrostatenservice.nl en https://www.solostatic.com.

Bij het verzamelen van persoonlijke gegevens via onze website, zorgen wij ervoor dat de vastlegging ervan gebeurt met uw uitdrukkelijke toestemming, zodat u op de hoogte bent welke informatie wordt verzameld en de reden waarom.

Deze persoonsgegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van Solosound. Persoonlijke gegevens worden door Solosound zorgvuldig bewaard, iig gedurende de 10 jaar garantie van het product. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor service / aftersales doeleinden. Verder niet langer dan noodzakelijk, wanneer u bijvoorbeeld niet langer eigenaar bent van het product, waarna de gegevens worden gewist.

Delen van persoonsgegevens

We delen uw persoonsgegevens alleen als dat nodig is, bijvoorbeeld om een transactie te voltooien of producten te leveren die u heeft aangevraagd of services waartoe u opdracht heeft gegeven.

De medewerkers van Solosound hebben toegang tot deze gegevens voor administratieve doeleinden. Het is ons gerechtvaardigd belang om voor deze doeleinden gegevens te delen met partijen zoals ons vaste administratiekantoor.

Met aannemers die namens Solosound diensten uitvoeren voor custom made audio oplossingen worden alleen uw noodzakelijke persoonsgegevens gedeeld na uw toestemming en in overeenstemming met deze verklaring.

Recht op inzage, correctie en verwijdering

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft u als
betrokkene/websitebezoeker het recht op inzage, verwijdering, correctie van uw persoonsgegevens en het recht op verzet en het klachtrecht. U kunt hiervoor contact met ons op te nemen via e-mail solosound@solostatic.com of via het contactformulier. Indien u een klacht heeft over de wijze waarop wij met uw privacy omgaan, kunt u ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Wijzigingen in deze verklaring

Deze privacyverklaring en de cookieverklaring zijn afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op de beide websites van Solosound; https://elektrostatenservice.nl en https://www.solostatic.com. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze sites kunnen leiden tot wijzigingen in deze verklaringen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring en de cookieverklaring te raadplegen.

Laatst bijgewerkt juli 2020