Service

Reparaties

Revisies, reparaties en modificaties van alle merken elektrostatische luidsprekers worden door Solosound uitsluitend met de beste materialen en onderdelen uitgevoerd.

Garantie

Solosound is een op en top Nederlands product van onberispelijke kwaliteit. Voor alle Solosound producten geldt bij normaal gebruik een volledige garantie van twee jaar, en vijf jaar op audio-trafo en hoog- spanningsunit. Voor de modellen 120 en 200 geldt 10 jaar garantie !
Solosound besteedt uiterste zorg om een zo storingsvrij mogelijk product te leveren. Mocht er toch een storing optreden wordt alle service uitgevoerd door de technici van Solosound zelf. Het voordeel is dat uw waardevolle bezit niet over de halve wereld gestuurd hoeft te worden voor service. Desgewenst kunnen uw luidsprekers afgehaald worden door Solosound, hiervoor wordt binnen de garantieperiode alleen de kilometer-vergoeding gerekend. Dit is E. 0,42 per kilometer vanaf Bussum geïndexeerd in 2012. Bij Solosound kunt u rekenen op een goede schriftelijke garantie.

Ook met de ‘oude’ modellen van Solosound kunt u voor reparatie en modificatie uiteraard bij Solosound terecht. Revisies, reparaties en modificaties worden uitsluitend met originele, nieuw gemaakte Solosound- onderdelen uitgevoerd.

This post is also available in: English